Over CC

CodingConnected e.U. is het bedrijf van Menno van der Woude. Hij is onder deze naam als zelfstandig ondernemer werkzaam in Wenen, Oostenrijk. De afkorting e.U. in de naam staat voor “eingetragener Unternehmer”, en duidt erop dat CodingConnected is ingeschreven in het Oostenrijkse handelsregister. CodingConnected is in april 2016 opgericht, nadat Menno naar Oostenrijk was geëmigreerd, en richt zich voornamelijk op de ontwikkeling van klant-specifieke software op het gebied van verkeersmanagement. Ook bredere IT-gerelateerde activiteiten in het vakgebied verkeer en vervoer behoren tot de werkzaamheden. Een kort overzicht van het aanbod van CodingConnected:
  • Specificeren, programmeren en testen van verkeersregelingen (in CCOL, maar bijv. ook in de taal C#: zie TLCProF)
  • Simuleren van verkeersregelingen (bijvoorbeeld met SUMO, of met een ander micro simulatie pakket)
  • Ontwikkeling van (vaak klantspecifieke) software op het vlak verkeersmanagement, zoals TLCGen en CalcIt
  • Ontwikkeling van (vaak open source) software meer in het algemeen, zoals bijvoorbeeld MiniTD
Onder het kopje Software vindt u een overzicht van actuele aanbod van CodingConnected. Vindt u niet precies wat u zoekt? Neem contact op, ik praat graag met u verder over de mogelijkheden. Over Menno van der Woude Menno – van huis uit planoloog – heeft inmiddels bijna 10 jaar ervaring in het werkveld verkeer en vervoer. Sinds 2012 houdt hij zich hoofdzakelijk bezig met ontwerp en programmering van verkeersregel software. De afgelopen jaren heeft hij zijn focus verbreedt, en richt hij zich meer in het algemeen op ontwikkeling van software. De verbinding met de verkeersregelkundige wereld is daarbij gebleven.
  • 2002 – 2007: Universiteit Utrecht, Master diploma planologie
  • 2008 – 2014: Gemeente Rotterdam; eerst als verkeerskundig planoloog, later (ook) als verkeersregelkundige
  • 2014 – 2016: RoyalHaskoning DHV; als verkeersregelkundige
  • 2016 – heden: zelfstandig ondernemer te Wenen
Contactgegevens CodingConnected e.U.: CodingConnected e.U. Hütteldorferstraße 353A 1140 Wien Österreich Telefoon: , Neem contact op CodingConnected in het Oostenrijkse handelsregister: 450836w (Firmenbuch Österreich, zie https://www.firmenbuch.at/) 13-06-2018, 3:30